laadoplossingen voor particulieren

Particulier

Installatie

Een laadpaal thuis laten installeren?

Snel, veilig en comfortabel uw elektrische wagen thuis laden is vanaf nu geen toekomstmuziek meer dankzij de laadoplossingen van Balti Plug’In! Oplossingen op maat voor u als particulier.

Als installateur, zoeken wij graag samen met u naar uw ideale laadoplossing bij u thuis. Een laadpaal aan de muur in uw garage of een laadpaal buiten op uw oprit, een fluitje van een cent. Blitz Power of Wallbox. Een aanbod dat aan uw noden beantwoordt. Dankzij onze nodige expertise kunt u rekenen op vakbekwaamheid voor, tijdens en na de installatie.

Elke installatie wordt nadien gekeurd door een onafhankelijk professioneel keuringsorganisme. Zo verzekeren we uw comfort met de nodige conformiteit.

Kies dus voor Balti Plug’In als uw partner in laadoplossingen. Ontdek snel onze merken!

Split billing

U

als particulier wordt automatisch vergoed door uw werkgever

Uw werkgever

kan automatisch uw elektriciteitsvergoeding verwerken in de boekhouding

Iedereen

profiteert en heeft minder zorgen

Fiscale Voordelen

Als particulier heeft u de mogelijkheid om belastingvermindering te verkrijgen via een laadpaal. De laadpaal dient voorzien te worden van groene stroom en bezit een slimme aansturing waardoor u geen black-outs krijgt. In ruil daarvoor geniet u van een belastingsvermindering. Kies dus snel voor een laadpaal thuis.

Lees hier meer over de fiscale voordelen

Tot eind

balti particulier voordelen

Vermindering van 45%

In

balti particulier voordelen

Vermindering van 30%

Vanaf

balti particulieren voordelen

Vermindering van 15%

EMS

laadpaal thuis met eva

We zijn meer dan ooit bezig met ons energieverbruik. In tijden van stijgende energieprijzen en de energietransitie, is het belangrijk om uw energieverbruik weer in handen te nemen. Daarom stellen wij u graag voor aan Eva. Slim energiebeheer dat aan de hand van uw verbruiksprofiel én de dynamische elektriciteitsprijzen uw elektriciteitsproductie, -opslag en -verbruik op elkaar afstemt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verbruik, optimaliseert u de kost en kunt u zich focussen op andere zaken in het leven. Eva werkt perfect met uw laadpaal thuis.

Back to top

laadpaal thuis